En aquesta secció podreu trobar el material de treball que tenim o hem trobat per a preparar les obres i els assajos del projecte El Cor Canta i Els Mals Espanta de la temprada 2020/21.

Recordeu que tots els materials tenen drets d'autor. A més, a les actuacions només admetrem partitures originals. Aquest material el posem al vostre abast per a què pugueu anar avançant feina i sou responsables de l'ús que se'n faci com a usuaris.

A mesura que anem trobant o rebent més material l'anirem afegint a aquesta llista.

 

Vídeos
 1. John Rutter (1990). Magnificat: 1. Magnificat anima mea [enregistrament amb seguiment de la partitura en vídeo]. Publicat amb llicència per YouTube de Naxos Of America per María Mercedes Marquet (2010). [Data de consulta: 3 de maig de 2020].
  <https://youtu.be/lctjcP1lejA>

fe d'errades: veu de tenors, c. 256-260, on diu "Anima mea" a de dir "Dominum"

Àudios
 1. Rutter, John (1990). Magnificat, training materials [arxius d'àudio mp3]. Publicat per Choralia(1), drets d'autor. [Data de consulta: 3 de maig de 2020].
  <http://www.choralia.net/rt05mp3/rt05mp3en.htm>

  • En aquesta web trobareu els àudios dividits per veus i amb tres nivells de dificultat:
   1. Només la veu corresponent amb acompanyament.
   2. La veu corresponent destacada sobre la resta de veus.
   3. Totes les veus al mateix nivell

Arxius MIDI

 1. Orfeón Universitario de Málaga (1975). Partituras i MIDIs [recopilació d'arxius midi]. Publicat per l'Orfeón Universitario de Málaga. [Data de consulta: 3 de maig de 2020]
  <http://orfeonmalaga.org/partiturasymidis/>

 

(1)

Tots els materials de formació publicats al lloc web de Choralia tenen drets d'autor per l'autor com a "edicions" i / o "actuacions" d'acord amb les lleis i normes internacionals i locals. Es poden aplicar condicions addicionals de drets d'autor per a obres que no siguin de domini públic en totes i cadascuna de les jurisdiccions específiques. El compliment de les condicions de drets d'autor aplicables en cada jurisdicció específica es troba sota la responsabilitat exclusiva de l'usuari. L'ús i la còpia estan subjectes a les condicions de la llicència disponibles a la pàgina de Contactes i preguntes més freqüents de Choralia. Aquest avís s'ha de proporcionar a cada còpia. Qualsevol violació de les condicions de la llicència pot ser processada d'acord amb la llei.

 

Agraïm la col·laboració del Roger, la Blanca, la Helena i el Josep en la recerca i creació del material.