Rutter - Guinovart : Material

En aquesta secció podreu trobar el material de treball que tenim o hem trobat per preparar les obres i els assajos del projecte Rutter - Guinovart de la temprada 2018/19.

Recordeu que tots els materials tenen drets d'autor. A més, a les actuacions només admetrem partitures originals. Aquest material el posem al vostre abast perquè pugueu anar avançant feina i sou responsables de l'ús que es faci com a usuaris.

A mesura que anem trobant o rebent més material ho anirem afegint a aquesta llista.

 

Vídeos
 1. John Rutter (1990). Magnificat: 1. Magnificat anima mea [enregistrament amb seguiment de la partitura en vídeo]. Publicat amb llicència per YouTube de Naxos Of America per María Mercedes Marquet (2010). [Data de consulta: 6 de setembre de 2018].
  <https://youtu.be/lctjcP1lejA>
Àudios
 1. Rutter, John (1990). Magnificat, training materials [arxius d'àudio mp3]. Publicat per Choralia(1), drets d'autor. [Data de consulta: 12 de setembre de 2018].
  <http://www.choralia.net/rt05mp3/rt05mp3en.htm>

  • En aquesta web trobareu els àudios dividits per veus i amb tres nivells de dificultat:
   1. Només la veu corresponent amb acompanyament.
   2. La veu corresponent destacada sobre la resta de veus.
   3. Totes les veus al mateix nivell

Arxius MIDI

 1. Orfeón Universitario de Málaga (1975). Partituras i MIDIs [recopilació d'arxius midi]. Publicat per l'Orfeón Universitario de Málaga. [Data de consulta: 12 de setembre de 2018]
  <http://orfeonmalaga.org/partiturasymidis/>

 

(1)

Tots els materials de formació publicats al lloc web de Choralia tenen drets d'autor per l'autor com a "edicions" i / o "actuacions" d'acord amb les lleis i normes internacionals i locals. Es poden aplicar condicions addicionals de drets d'autor per a obres que no siguin de domini públic en totes i cadascuna de les jurisdiccions específiques. El compliment de les condicions de drets d'autor aplicables en cada jurisdicció específica es troba sota la responsabilitat exclusiva de l'usuari. L'ús i la còpia estan subjectes a les condicions de la llicència disponibles a la pàgina de Contactes i preguntes més freqüents de Choralia. Aquest avís s'ha de proporcionar a cada còpia. Qualsevol violació de les condicions de la llicència pot ser processada d'acord amb la llei.

 

Agraïm la col·laboració del Roger, la Blanca, la Helena i el Josep en la recerca i creació del material.